Noa Chan
מספר הודעות : 12 Join date : 28.04.09 מיקום : פה... כנראה. אה, וארץ קסם! (כי תמיד אני חייבת לדחוף איפשהו את ווינ"ב)
| נושא: תיכון אבלון - סיקור. Thu Apr 30, 2009 12:20 am | |
| שם: תיכון אבלון. ספרים עד כה: 1. סופרת: מג קאבוט. הוצאה: פרוזה עשרה. ז'אנר: דרמה, קצת פנטזיה, רומנטיקה. תקציר (שלי): אלי, נערה בת עשרה, נשארת לשנה שלמה בבית ספר חדש כי הוריה בשנת שבתון. היא מכירה את ויל וגנר, וכשמתברר לה שהמעודדת הכי יפה בבית הספר היא חברתו, העניינים מתחילים להסתבך. אילו סודות בגלה אלי? מה הקשר שלה ושל ויל למלך ארתור האגדי? את זה תגלו בספר!
דעתי ספר מרגש, מותח, מצחיק ולפעמים קצת עצוב, אני אהבתי אותו אף על פי שלפעמים הוא קצת צפוי. הרעיון של הספר בסך הכל ממש נחמד, גם אם הוא לא פנטזי. 9/10 | |
|
שיר צ'אן
מספר הודעות : 24 Join date : 29.04.09
| נושא: Re: תיכון אבלון - סיקור. Thu Apr 30, 2009 1:04 am | |
| - Noa Chan כתב:
- שם: תיכון אבלון.
ספרים עד כה: 1. סופרת: מג קאבוט. הוצאה: פרוזה עשרה. ז'אנר: דרמה, קצת פנטזיה, רומנטיקה. תקציר (שלי): אלי, נערה בת עשרה, נשארת לשנה שלמה בבית ספר חדש כי הוריה בשנת שבתון. היא מכירה את ויל וגנר, וכשמתברר לה שהמעודדת הכי יפה בבית הספר היא חברתו, העניינים מתחילים להסתבך. אילו סודות בגלה אלי? מה הקשר שלה ושל ויל למלך ארתור האגדי? את זה תגלו בספר!
דעתי ספר מרגש, מותח, מצחיק ולפעמים קצת עצוב, אני אהבתי אותו אף על פי שלפעמים הוא קצת צפוי. הרעיון של הספר בסך הכל ממש נחמד, גם אם הוא לא פנטזי. 9/10 הי! מעתיקנית קטגוריותXD סתם... בכל מקרה, לא קראתי. ואני גם לא מתכוונת לקרוא. | |
|
Noa Chan
מספר הודעות : 12 Join date : 28.04.09 מיקום : פה... כנראה. אה, וארץ קסם! (כי תמיד אני חייבת לדחוף איפשהו את ווינ"ב)
| נושא: Re: תיכון אבלון - סיקור. Thu Apr 30, 2009 1:28 am | |
| | |
|
שיר צ'אן
| נושא: Re: תיכון אבלון - סיקור. Thu Apr 30, 2009 1:37 am | |
| אחת הסיבות הגדולות היא שאיכשהו הסיפריה שלנו טוענת שיש לה אותו, אבל הוא אף פעם לא שם. | |
|
צוקוש
מספר הודעות : 25 Join date : 29.04.09
| נושא: Re: תיכון אבלון - סיקור. Mon May 18, 2009 4:25 pm | |
| תיכון אבלון הוא ספר ממש יפה! | |
|
שיר צ'אן
| נושא: Re: תיכון אבלון - סיקור. Mon May 18, 2009 7:27 pm | |
| | |
|